Peachy

   Bag/Fendi    Bra/Eres     Bag/Balenciaga     Sandals/Puma    Sunglasses/Dior

Når det er sommer og varmt i været, blir automatisk stilen min lysere. Det er deilig å gå ut av den mørke vinteren og gå inn i lyse lette plagg. Hvit, beige, lys denim og pasteller farger. I fjor hadde jeg en ting for blå pastell, men denne sommeren har jeg lagt min elsk på Peach. Peach Echo og Rose Quartzer har vært veldig populære denne sesongen. Fargene er milde pastell farger med en liten vri. Rosa fargen var på flere plagg fra ett av årets fashion weeks. Blandt annet Herve leger og Emporio Armani. Peach Echo ble brukt på catwalken av Roberto Cavalli og Sonia Rykiel for å nevne noen. Nå nærmer sommeren seg slutten og vi går snart høsten i møte. Men så lenge solen fortsatt skinner og været er varmt, er disse fargene store favoritter. Balenciaga vesken står høyt på ønskelisten, det gjør også puma slippersene Rihanna har designet for puma. Fargene gir meg assosiasjoner til sukkerspinn, og hvem liker vel ikke det?

 

 

 

When it`s summer and the sun comes out, my style automaticly becomes lighter in color. From the drark winter and in to the light summer. White, beige, light denim and pastel are my summer favorits. Last year I had a thing for blue pastel, but this year my favorite is Peach. Peach Echo and Rose Quartz are beautiful pastel colors that are very popular this season. On one of this years fashion weeks, you could see Rose Quartz on brands as Herve Leger and Emporio Armani among others. Roberto Cavalli and Sonia Rykiel used the Peach Echo on several of their outfit this season as well. It`s the end of the summer, but as long as the weather is hot and the sun is shining, this colors are favorites. The balenicaga handbag is on my wishlist, as well as the Puma slippers designed by Rihanna. This colors gives me a cotten candy vibe, and who doesn`t love cotten candy?

 

 

 

 

 

 

Blogglistenhits