Pool Party

  Bag/ Chanel      Swimsuit/ Stone cold fox     Shoes /Aldo     Watch /Micael Kors      Shorts /Levis

Bag/Chanel     Swimsuit/Stone cold fox    Shoes/Aldo    Watch/Micael Kors     Shorts/Levis

 

Tenk at vi er i september og gradestokken fortsatt viser 25+. Fantastisk! Jeg som trodde jeg måtte legge vekk sommerklærne i august, how wrong was I?

Denne badedrakten er den fineste badedrakten jeg noen gang har eid. Jeg brukte et helt år på å få tak i den. Til slutt fikk jeg tak i den i xtra small, og jeg var overlykkelig. Til den kom i posten og jeg prøvde den...  Var nok litt for optimistisk tror jeg. Den passet selvfølglig ikke, så jeg måtte selge den og prøve på nytt. Etter mye leting og enda mer tålmodighet fikk jeg tak i den i small. Selv om det egentlig er en badedrakt, passer den også perfekt som body. Fordi den har et veldig eksotisk utrykk og har en dyp utrigning, bruker jeg minimalt med tilbehør til. En oversized herreklokke i gull og en vintage Chanel veske, gir den et litt mer lukseriøst preg. Den slitte denim shortsen toner antrekket ned igjen. Nå tar jeg kvelden etter årets andre poolparty. Sweet dreams people! For meg, er sommeren definetivt ikke over!

 

 

So, Its september and its stil hot outside? I thought I had to put away my summer clothes for now, but lucky me, I was wrong.

This swimsuit is my best buy ever. I don`t think I have ever fell so much in love with a garment before. I used over a year to track this baby down. Even though it´s really is a swimsuit, you can use it as a body as well. Because it has a exotic expression, I use very little accesories with it. An oversized gold watch, and a vintage chanel bag, gives it a luxurious touch. And to tone it down, I use a pair of old denim shorts. Now I`m going to bed after this years second poolparty. sweet dreams pepz! Summer is defently not over yet!

 

 

 

Blogglistenhits