Balenciaga Canvas

  Clutch/ Balenciaga    Tshirt/ GinaTricot    Jeans/ Bikbok      Sandals/ Birkenstock      Sunglasses/ Raban  Bra/ Hankypanky    Earrings/ MarcJacobs

Clutch/Balenciaga   Tshirt/GinaTricot   Jeans/Bikbok   Sandals/Birkenstock   Sunglasses/Raban Bra/Hankypanky   Earrings/MarcJacobs

 

Denne clutchen betyr veldig mye for meg. Jeg har lagt min elsk på denne veskeserien siden jeg så Celine Aagard, sprade rundt i Oslos gater med skulderveske versjonen i 2014. Jeg elsker blandingen av canvas sammen med det svarte matte kalveskinnet. Den er så minemalistisk, samtidig som den er et statment tilbehør. Jeg prøvde lenge å få tak i den men den var utsolgt alle steder. Året etter dro jeg og min kjære på ferie til Miami. I en butikk kalt the webster, hadde de alle slags moteskatter man kunne drømme om. Å der fant jeg den i clutch versjon. Men fordi det var slutten av ferien, og jeg allerede hadde shoppet bort pengene mine, ble den for dyr. Heldig som jeg var kjøpte kjæresten min den til meg i bursdagsgave, nettopp derfor er denne så spesiell for meg.

 

 

 

This clutch means a lot to me. Since I saw Celine Aagard ( a famous norgwegian fashion influencer) with the shoulder bag version of it in the streets of Oslo in 2014, I could not get it out of my mind. I love the mix of canvas together with the matt leather. It`s so minemalistic, yet rough. The perfect statment accesorize. But ofcourse like averything else amazing, it was sold out everywhere. The year after me and my boyfriend where on vacation in Miami. In a store called The webster they had everything a fashion entusiast could ask for. There I found it, in a clutch version. Since the vacation was almost over I could not afford it. But my boyfriend bought it for me as a birthdaygift. How lucky am I?. That`s why the clutch means so much to me.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogglistenhits