Back in style

                                                    Overall/ TommyHilfiger    Top/ AmericanApparel      Shoes/ Converse      Sunnies/ Rayban

                                                  Overall/TommyHilfiger   Top/AmericanApparel   Shoes/Converse   Sunnies/Rayban

90 tallet i mitt hjertet. Jeg elsker absolutt alt med 90 tallet. Musikken, tv seriene, snake på nokia 3210, hårbuns og sist men ikke minst klesmoten. Det var da Tommy hilfiger designet de hiphop inspirerte plaggene sine. Den bestod av oversized denim jakker, store logo skjorter, korte tube topper og baggy snekkerbukser. Stilen var avslappet, leken, og behaglig å ha på. Jeg husker jeg så på MTV hvor de viste Destinys child, TLC og Aaliyah i sånne klær. Det var så befriende å se sterke tøffe damer kledd i gutte lignende klær, mens de fortsatt beholdt det feminine. Selv vokste jeg opp som en skikkelig tomboy og stilen passet meg perfekt. Kvaliteten på olabuksene var også bedre! Denne snekkerbuksa har jeg kjøpt vintage, den er fra begynnelsen av 90 tallet selvfølgelig og er like fin den dag idag. I motsetning til jeans som lages nå som jeg personlig synes ikke varer mer enn et år eller to. Derfor er jeg så glad for at 90 talls moten er tilbake for fullt! Long live the 90`s!

 

90`s in my heart. I love absolute everything about the 90`s. The music, the tv shows, snake on nokia 3210, hairbuns and of course the fashion. Thats when Tommy Hilfiger designed the hiphop inspired clothing line consisting off oversized denim jackets, big logo shirts, short tube tops, and the classic baggy overalls. The style was relaxed, playful and comfortable to wear. I remember I was watching MTV (when MTV stil was a music channel). They were showing Destiny child, TLC and Aaliyah in Tommys outfits. I`t was so liberating to see strong and indipendent ladies dressed in boyish clothing, but stil looking femenin and beautiful. I was a tomboy myself growing up, so the style suited me perfectly.  The quality off the jeans where so much better back then. Nowadays I feel jeans only last a year or two. Thats why I love that the 90`s is back in style! Long live the 90`s!

 

Snekkerbuksen er kjøpt vintage på ebay i str XL. Min gode veninne Gihan Saad<3 sydde den inn for meg.

 

 

 

 

 

 

 

Blogglistenhits
Follow