Acne Studios pansy

Jeg har kjøpt meg denne luen fra Acne studios. Pansy wool hat, i fargen mørk grå melange, er en gate mote inspirert lue i 100% ull. Den er ribbet i stoffet, ovesized og med Acnes kjente face logo i midten. Det svenske merket er et av mine absolutt favoritt merker. Acne er røft og annerledes. Merket fokuserer på detaljer og har veldig god kvalitet. Ørene mine skal altså ikke fryse i vinter. :p

 

 

I just bought this beanie from Acne studios. Pansy wool hat, in the color dark grey melange, is a street style inspired ribbed beanie hat made of 100% wool. The beanie is oversized with the famous face patch logo in the front. This Stockholm based brand is on of my absolute favorite brands. It`s rough and different. They focus on details and they always have the best quality. My ears will not freeze this winter.

 

Du får kjøpt den på siden deres her:

Blogglisten hits